Technische handboeken

O-Ring Technisch Handboek

Hoewel de O-ring een eenvoudig afdichtingsconcept is, zijn er veel factoren om rekening mee te houden bij de selectie van de juiste O-Ring. In ons Technisch Handboek O-ringen wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij de selectie van de juiste O-Ring.

PTFE Technisch Handboek

NewDealSeals heeft een ruim assortiment aan PTFE (Teflon®)-afdichtingen. In ons Technisch Handboek PTFE wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij de selectie van de juiste PTFE-afdichting.

Fluorezi® Brochure

NewDealSeals heeft klanten veel geadviseerd over het gebruik van perfluorelastomeren. En daar is het niet bij gebleven: de markt vroeg om een alternatief voor bestaandeperfluorelastomeren zoals Kalrez®, Chemraz®, Isolast®, Parofluor® en Simriz®. Dat heeft ons aangezet tot de ontwikkeling van Fluorezi®.

V-Ringen Brochure

NewDealSeals adviseert haar klanten regelmatig over het gebruik van V-ringen. Deze adviezen zijn samengebracht tot een handzame brochure. De werking en meest voorkomende V-ring uitvoeringen worden hierin beschreven en technisch toegelicht. Tenslotte kunt u via overzichtelijke maattabellen direct het artikel selecteren dat u nodig heeft.

Oliekeerringen Brochure

NewDealSeals adviseert haar klanten regelmatig over het gebruik van oliekeerringen. Deze adviezen zijn samengebracht tot een handzame brochure. De werking en meest voorkomende oliekeerringen worden hierin beschreven en technisch toegelicht. Tenslotte kunt u via overzichtelijke maattabellen direct het artikel selecteren dat u nodig heeft.

Download Brochure Oliekeerringen

Contimold O-Ringen Brochure

Download Brochure Contimold O-Ringen